Segmen Cek Ungu

5:07:00 pm


As'salam semua. Nahh jom join segmen Cek Ungu.

Steps dia :

1. Follow Cek Ungu *done
2. Mention dekat comment post ni "Join Segmen and dah follow" . (jgn lupa link blog segment u ols)
3. Tagg 3 org kawan2 blogger korang yang lain dlm post ni. Tak kesah apa cara and bg tahu dorg nnt yg dorg dah diTag.
4. Jawab soalan bawah ni dgn tepat.
(a) Warna kegemaran Cek Ungu
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen
5. Copy paste je semua benda alah ni and tepek dkt blog korang k.

Tu je. mudah kan?

HADIAH MENARIK :

LIMA orang blogger bertuah boleh tebus hadiah berupa :

1. FRIDGE MAGNET LIMITED EDITION. Boleh letak nama korang seringkas and sepadat yg mungkin. (Click sini utk sample hadiah)
2. BLOG u ols akan di tepek kt blog cek ungu ni selama tiba next segmen cek ungu yg akan datang.

JAWAPAN :

Warna kegemaran Cek Ungu : Mestilah ungu :m:

Bulan dan tahun Cek Ungu kawen :10 December 2011:59:

Tag : 1 :62: 2 :62: 3

You Might Also Like

5 ngomen

  1. Tenkiu tag... :) in sha Allaj wawa join bila free ^^,

    ReplyDelete
  2. Thank you tag. In Shaa Allah nanti kita join. ☺

    ReplyDelete
  3. thankyou join. nantikan next post utk senarai pemenang ya 😘

    ReplyDelete
  4. hAI....
    Kita singgah dr segemnt yg sama.
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html.
    sudi sudi singgah ye belog saya dan join segment http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-by-coretanku.html

    thanks..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

BLOGGER'S FAMILY